NetEnt reînvie legendarul slot Twin Spin prin adăugarea motorului Megaways de la Big Time Gaming. Furnizorul de software surprinde din nou prin mixul dintre un slot clasic cu fructe, caracteristicile moderne și funcțiile speciale, oferind o experiență de joc revoluționară. Pasionații de sloturi clasice nu trebuie să rateze acest joc!

Cele mai notabile modificări se regăsesc în matematica jocului. Slotul dispune de 6 role, 2 până la 7 rânduri cu până la 117.649 linii de plată, volatilitate medie-ridicată, un RTP de 96,4% și premii de până la 38.000x valoarea pariului.

Odată cu adăugarea motorului Megaways, Twin Spin se bucură de o mulțime de elemente noi în comparație cu prima sa versiune. Orice combinație câștigătoare declanșează caracteristica Avalanching Wins, eliminând blocurile de simboluri câștigătoare pentru a permite celor noi să cadă pe role. Așadar, mai multe șanse de câștig.

Adăugarea caracteristicii Free Spins este o altă actualizare majoră adusă slotului. Această caracteristică a crescut drastic ritmul și dinamica gameplay-ului. Rundele bonus se declanșează atunci când 5 simboluri Scatter aterizează oriunde pe role, acordând 15 rotiri gratuite. Fiecare Scatter suplimentar peste cele 5 va oferi un bonus suplimentar. Twin Spin Megaways este compatibil cu orice dispozitiv mobil și oferă o gamă largă de pariuri de la 0,1 la 200 monede pe rotire.

Deși designul jocului a rămas aproape neschimbat, niciun jucător nu se va plânge vreodată de potențialul acestui joc. Faptul că există o plată de 38.000x adaugă cu siguranță o motivație suficientă pentru a apăsa butonul Spin!

NetEnt a făcut o treabă excelentă prin adăugarea noilor funcții pentru a însufleți jocul. Cu toate caracteristicile speciale, Twin Spin Megaways va depăși probabil popularitatea versiunii originale.