Deși mulți dezvoltatori de sloturi online au lansat jocuri care utilizează tema vampirilor, Microgaming se departajează puternic prin intermediul slotului Immortal Romance. Michael, Troy, Sarah și Amber sunt protagoniștii acestui slot, primii doi dintre ei fiind vampiri, iar personajele feminine fiind prezentate ca ființe umane. 

Immortal Romance oferă jucătorilor o poveste foarte captivantă, într-o configurare destul de standard, fiind un slot cu 5 role și 3 linii de plată. La acestea se adaugă un total de 243 de modalități de a câștiga. Fiecare pariu poate fi personalizat alegând între valorile între 0,01 și 0,02 monede.

Povestea pare să aibă loc într-o catedrală gotică, iar designul este realmente fascinant. Principalele simboluri ale slotului sunt clasicele cărți de joc, de la 9 până la As. Simbolurile K si A pot aduce recompense de până la 5x miza inițială.

Simbolurile speciale sunt reprezentate de o bucată de hârtie și un condei, o fotografie a unui castel gotic, imaginea personajelor Amber, Troy, Michael și, în cele din urmă, Sarah, personaj care oferă o miză de 33,33x.

Simbolul Wild, reprezentat de logo-ul jocului, poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului și te va ajuta nu doar să formezi combinații câștigătoare, dar va și dubla plata pentru câștigul respectiv. Surpriza este adusă de funcția Wild Desire care va transforma la întâmplare până la cinci dintre role în role simboluri Wild.

Simbolul Scatter este un ciocănitor de ușă sub formă de cap de leu, iar în combinație cu personajele slotului, Scatter îți va aduce între 10 și 25 de rotiri gratuite.

Microgaming a ales să includă și câteva caracteristici speciale de divertisment. Acestea asigură o experiență de joc complet îmbunătățită și funcționează perfect alături de jocul de bază.

Immortal Romance