Super Monopoly Money, așa cum sugerează și numele, se bazează pe clasicul joc de societate. Dar WMS a mers puțin mai departe și a creat un slot care prezintă o lume virtuală cu super șanse de câștig. 

Super Monopoly Money este un slot cu 5 role și 25 de linii de plată și un RTP de 95,97%. Este considerat un joc de varianță medie până la mare, cu o mulțime de funcții interesante care vor aduce atmosfera de cazino direct la tine acasă.

Jocul se mândrește cu un jackpot static de 250.000 de monede și, deși nu există încă un mod de joc gratuit disponibil, pariul minim este de doar 0,35, iar cel maxim de 105. Când simbolul Monopoly Money apare pe cea de-a cincea rolă din joc, este sigur că îți vei crește portofoliul de proprietăți și soldul bancar.

MM Wild se transformă într-un simbol wild, iar dacă nu ești suficient de norocos să nimerești o combinație câștigătoare, vei obține totuși de la 10 la 100x pariul de linie pentru a te ajuta să îți stimulezi imperiul. Banii câștigați astfel sunt adăugați într-o cutie chiar deasupra rolelor înainte de a fi direcționați pe un alt ecran pentru a juca runda Bonus Wheel.

Funcția Bonus Wheel – Community Chest Bonus – îți permite alegerea uneia din cele 12 cărți comunitare, la fel ca în jocul de masă. Cardurile oferă multiplicatori interesanți, de la 1x la 25x. Pe de altă parte, caracteristica Chance Bonus îți poate aduce un multiplicator de 5x până la 10x.  Funcția Go! Respin îți permite să învârți rolele din nou, în timp ce toate valorile multiplicatoare sunt crescute între 10x și 200x.