Just another WordPress site

Month: December 2020 (page 1 of 1)

Nou de la Microgaming: Basketball Star on Fire

Basketball Star on Fire este unul dintre cele mai noi titluri lansate în Decembrie 2020 de celebrul producător Microgaming, în parteneriat cu Pulse 8. Slotul este o continuare îmbunătățită a jocului Basketball Star din 2015, care încorporează mecanici noi, dar folosind o grafică similară cu cea originală.

Basketball Star on Fire este un slot cu 5 role, 25 de linii de plată și un RTP de 96,12%. În ceea ce privește funcțiile speciale, între cele mai remarcabile se numără Hyperhold Respins, simbolurile Wild și rotirile gratuite.

Cu o temă evidentă din lumea baschetului, slotul folosește imagini în stilul desenelor animate, foarte asemănătoare cu cele din varianta originală Basketball Star. Rolele sunt așezate pe un fundal care prezintă un teren de baschet tipic pentru orice joc din NBA.

Jucătorii pot plasa pariuri care acoperă toate cele 25 de linii de plată active. Valoarea minimă a pariului este de 0,50 monede, iar valoarea maximă este de 100 monede.

În ceea ce privește premiile oferite de Basketball Star on Fire, acestea sunt destul de consistente. Se remarcă jackpotul fix, care este de până la 1.000x valoarea mizei, plătit prin HyperHold Respins. Câștigurile obișnuite sunt și ele concistente, dacă ești destul de norocos poți acumula câștiguri de până la 2.500x miza inițială.

În concluzie, Basketball Star on Fire este o alegere bună, mai ales pentru fanii baschetului. Slotul are o combinație bună de recompense, un RTP generos și caracteristici speciale care fac jocul extrem  de captivant. În plus, Microgaming s-a asigurat că Basketball Star on Fire este compatibil cu orice tip de dispozitiv, astfel încât poate fi jucat de pe laptop, tabletă sau telefon mobil.

Immortal Romance: întră în lumea fascinantă a vampirilor

Deși mulți dezvoltatori de sloturi online au lansat jocuri care utilizează tema vampirilor, Microgaming se departajează puternic prin intermediul slotului Immortal Romance. Michael, Troy, Sarah și Amber sunt protagoniștii acestui slot, primii doi dintre ei fiind vampiri, iar personajele feminine fiind prezentate ca ființe umane. 

Immortal Romance oferă jucătorilor o poveste foarte captivantă, într-o configurare destul de standard, fiind un slot cu 5 role și 3 linii de plată. La acestea se adaugă un total de 243 de modalități de a câștiga. Fiecare pariu poate fi personalizat alegând între valorile între 0,01 și 0,02 monede.

Povestea pare să aibă loc într-o catedrală gotică, iar designul este realmente fascinant. Principalele simboluri ale slotului sunt clasicele cărți de joc, de la 9 până la As. Simbolurile K si A pot aduce recompense de până la 5x miza inițială.

Simbolurile speciale sunt reprezentate de o bucată de hârtie și un condei, o fotografie a unui castel gotic, imaginea personajelor Amber, Troy, Michael și, în cele din urmă, Sarah, personaj care oferă o miză de 33,33x.

Simbolul Wild, reprezentat de logo-ul jocului, poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului și te va ajuta nu doar să formezi combinații câștigătoare, dar va și dubla plata pentru câștigul respectiv. Surpriza este adusă de funcția Wild Desire care va transforma la întâmplare până la cinci dintre role în role simboluri Wild.

Simbolul Scatter este un ciocănitor de ușă sub formă de cap de leu, iar în combinație cu personajele slotului, Scatter îți va aduce între 10 și 25 de rotiri gratuite.

Microgaming a ales să includă și câteva caracteristici speciale de divertisment. Acestea asigură o experiență de joc complet îmbunătățită și funcționează perfect alături de jocul de bază.

Immortal Romance

Super Monopoly Money

Super Monopoly Money, așa cum sugerează și numele, se bazează pe clasicul joc de societate. Dar WMS a mers puțin mai departe și a creat un slot care prezintă o lume virtuală cu super șanse de câștig. 

Super Monopoly Money este un slot cu 5 role și 25 de linii de plată și un RTP de 95,97%. Este considerat un joc de varianță medie până la mare, cu o mulțime de funcții interesante care vor aduce atmosfera de cazino direct la tine acasă.

Jocul se mândrește cu un jackpot static de 250.000 de monede și, deși nu există încă un mod de joc gratuit disponibil, pariul minim este de doar 0,35, iar cel maxim de 105. Când simbolul Monopoly Money apare pe cea de-a cincea rolă din joc, este sigur că îți vei crește portofoliul de proprietăți și soldul bancar.

MM Wild se transformă într-un simbol wild, iar dacă nu ești suficient de norocos să nimerești o combinație câștigătoare, vei obține totuși de la 10 la 100x pariul de linie pentru a te ajuta să îți stimulezi imperiul. Banii câștigați astfel sunt adăugați într-o cutie chiar deasupra rolelor înainte de a fi direcționați pe un alt ecran pentru a juca runda Bonus Wheel.

Funcția Bonus Wheel – Community Chest Bonus – îți permite alegerea uneia din cele 12 cărți comunitare, la fel ca în jocul de masă. Cardurile oferă multiplicatori interesanți, de la 1x la 25x. Pe de altă parte, caracteristica Chance Bonus îți poate aduce un multiplicator de 5x până la 10x.  Funcția Go! Respin îți permite să învârți rolele din nou, în timp ce toate valorile multiplicatoare sunt crescute între 10x și 200x.

Twin Spin Megaways de la NetEnt

NetEnt reînvie legendarul slot Twin Spin prin adăugarea motorului Megaways de la Big Time Gaming. Furnizorul de software surprinde din nou prin mixul dintre un slot clasic cu fructe, caracteristicile moderne și funcțiile speciale, oferind o experiență de joc revoluționară. Pasionații de sloturi clasice nu trebuie să rateze acest joc!

Cele mai notabile modificări se regăsesc în matematica jocului. Slotul dispune de 6 role, 2 până la 7 rânduri cu până la 117.649 linii de plată, volatilitate medie-ridicată, un RTP de 96,4% și premii de până la 38.000x valoarea pariului.

Odată cu adăugarea motorului Megaways, Twin Spin se bucură de o mulțime de elemente noi în comparație cu prima sa versiune. Orice combinație câștigătoare declanșează caracteristica Avalanching Wins, eliminând blocurile de simboluri câștigătoare pentru a permite celor noi să cadă pe role. Așadar, mai multe șanse de câștig.

Adăugarea caracteristicii Free Spins este o altă actualizare majoră adusă slotului. Această caracteristică a crescut drastic ritmul și dinamica gameplay-ului. Rundele bonus se declanșează atunci când 5 simboluri Scatter aterizează oriunde pe role, acordând 15 rotiri gratuite. Fiecare Scatter suplimentar peste cele 5 va oferi un bonus suplimentar. Twin Spin Megaways este compatibil cu orice dispozitiv mobil și oferă o gamă largă de pariuri de la 0,1 la 200 monede pe rotire.

Deși designul jocului a rămas aproape neschimbat, niciun jucător nu se va plânge vreodată de potențialul acestui joc. Faptul că există o plată de 38.000x adaugă cu siguranță o motivație suficientă pentru a apăsa butonul Spin!

NetEnt a făcut o treabă excelentă prin adăugarea noilor funcții pentru a însufleți jocul. Cu toate caracteristicile speciale, Twin Spin Megaways va depăși probabil popularitatea versiunii originale.